Vi i Friggs har en lang tradition for at tilbyde gode og næringsrige produkter.

Friggs blev grundlagt i 1968, hvor rejsen begyndte med at sælge produkter i helsekostbutikker i Sverige. I dag er Friggs et af Sveriges førende brands inden for sundhedsydelser og er i takt med successen, ekspanderet til Norden, hvor produkter bliver ført i Norge, Finland og Danmark.

I dag finder du Friggs produkter i dagligvareforretningerne, hvilket har gjort dem lettere tilgængelige for alle. I løbet af 1980'erne lancerede Friggs en række majskager, som i dag er en populær snack for både store og små. Vidste du, at disse majskager i dag, er de bedst sælgende i Sverige? 

Vi i Friggs har fortsat udviklet nye produkter gennem årene, og i dag tilbyder vi en bred vifte af sunde produkter i vores produktsortiment. Vores ambition er at fortsætte og tilbyde alle et sundere alternativ i hverdagen på en god, næringsrig og nem måde.

Vi synes, det er vigtigt, at vi tager os af både os mennesker og miljøet. Flere af vores produkter er lavet af naturlige ingredienser, og vi bruger ofte økologiske ingredienser.