... Denne gyldne afgrøde har mættet mennesker i tusinder af år og er en elsket i hele verden. Majs er også naturligt fri for gluten. Nogle maler det til mel og bager brød. Andre forarbejder majs til flager og spiser det til morgenmad. Nogle foretrækker at lægge en majskolbe på grillen eller spise kornene, som de er. En af de mest populære tilberedte varianter af majs er popcorn, en teknologi, som vi hos Friggs har komprimeret og givet en ny form. Vi kalder dem majskager. Ultra sprøde og velsmagende.
Vores majskager fås i mange varianter. Saltet eller krydret med frø eller ost og passer godt til næsten enhver topping.
Find din favorit.
Leder du ofte efter alternativer til lidt sundere snacks eller nemme mellemmåltider, til den lille sult i ulvetimen? Vores majskager er en sprød snack med lækker smag, som hele familien elsker.
Med den rigtige topping bliver de hurtig børns favoritter og så enkle, at børnene kan lave dem selv.
Den perfekte snack simpelthen.
Majskager minder lidt om popcorn i smagen. Derudover er majs naturlig fri for gluten, hvilket gør majskage til et godt alternativ for dem, der ønsker at undgå gluten i deres kost.
Fordele ved majskager:
Mangler du noget? Vi ønsker, at alle skal finde noget i vores sortiment. Hvis du mangler en bestemt smag eller krydderi - er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid nysgerrige efter at få tip til gode ideer.